Paasweekend - Reisverslag uit Portland, Verenigde Staten van Merel Steenbergen - WaarBenJij.nu Paasweekend - Reisverslag uit Portland, Verenigde Staten van Merel Steenbergen - WaarBenJij.nu

Paasweekend

Door: Merel van Steenbergen

Blijf op de hoogte en volg Merel

15 April 2012 | Verenigde Staten, Portland

Afgelopen weekend hadden we een paar dagen extra vrij vanwege pasen. Veel studenten gingen voor die paar dagen naar huis. Gelukkig bleven een aantal teamgenoten op de campus. Het weer was prachtig dat weekend en we hadden het helemaal volgeboekt met activiteiten. Zaterdag ben ik met vier andere meiden naar Multnomah Falls geweest. Dit is een beroemde waterval ongeveer 30 minuten rijden vanaf Portland. Het is een prachtig gezicht, ze hebben het alleen wel in een grote toeristische attractie gemaakt. Je bent zeker niet alleen. Toch is het zeker de moeite waard en de wandeling de berg op bij de waterval geeft prachtige uitzichten. Na de waterval hebben we nog een flinke wandeling naar een andere waterval gemaakt.
Zondagochtend (eerste paasdag) hadden we een heerlijk paasontbijt gemaakt. "French toast, scrambled eggs, eggs benedict, Dutch pancakes and fruit" stonden op het menu. Het was die dag zo mooi weer dat we de rest van de dag buiten in de zon hebben gelegen. Tweede paasdag hadden we nog vrij van school, maar moest ik helaas voornamelijk aan mijn huiswerk toewijden. Het einde van het schooljaar komt al in zicht dus dat betekend druk, drukker, drukst. Op dit moment zijn er nog maar twee lesweken en dan examenweek.
Gister heb ik nog een keer het huis gezien waar ik volgend jaar in zal wonen. Ik zal een foto van het huis aan dit bericht toevoegen.

• 15 April 2012 - 06:28

Lenie:

Hoi Merel, de laatste loodjes. Wat een mooi land is het en wat zie je veel als student.
    Veel succes en we zien je snel weer in Nederland.

• 15 April 2012 - 06:55

Marieke:

Hoi Merel sterkte met het laatste stukje.

xxxMrieke

• 15 April 2012 - 07:06

Judith:

Nog maar 4 weken! En je bent weer in Nederland.
    En wat is het daar mooi.
    Marc en ik gaan binnenkort 4 dagen naar Barcelona.

Sterkte met je examen week.

p.s de foto van je nieuwe huis?

• 15 April 2012 - 16:38

Merel Van Steenbergen:

oeps de foto's van het huis zijn er nu aan toegevoegd!

• 15 April 2012 - 18:26

Tineke En Joep:

Wat een mooi uitje was dat en wat zie je veel van de VS. Sterkte met de laatste weken en succes in de examenweek.
    Het huis voor volgend jaar ziet er mooi uit.
    Groetjes ven

groetjes Be en Ger

• 17 April 2012 - 16:18

Liesbeth Koster:

Prachtige foto's!
    Nog even een eindsprint naar de zomervakantie, sterkte!