Senior Year
Door: Merel van Steenbergen
Blijf op de hoogte en volg Merel
24 Augustus 2013 | Verenigde Staten, Portland
De dag nadat ik weer in Portland was gingen we met 12 meiden op kamp. Dit jaar gingen we naar Pacific City aan de Oregon kust. Ik heb werkelijk nog nooit zo'n mooie kustlijn gezien. Hele aparte landschappen. We verbleven in een groot huis direct aan zee en je kon de zee vanuit het raam zien. Ik ben een keer de zee in gegaan en het was alleen een erin en eruit. Het water was ijskoud en het was ook niet super warm weer. Verder hadden we een kampvuur en zijn we wezen "Paddle Boarding." Dan sta je op een surfboard en krijg je een peddel om te roeien. Dit had ik nog nooit eerder gedaan dus natuurlijk viel ik eraf.
De week na kamp had ik een baantje bij het "international office." Ik moest helpen met de introductieweek voor de nieuwe internationale studenten. Ik ben blij dat ik voor deze baan gesolliciteerd had want anders had ik veel alleen thuis gezeten aangezien ik nog niet met het team mee kan trainen. Ik heb ook een hoop nieuwe mensen leren kennen van over de hele wereld. Onder andere Mozambique, Saudi Arabië, Duitsland, Australië en Egypte.
Nu heb ik nog een paar dagen om met de andere meiden alles in ons huis op orde te krijgen en zorgen dat zorgen dat het weer redelijk "schoon" word. De koelkast is in een jaar niet grondig schoongemaakt dus, naja, je kan je wel voorstellen hoe dat eruit ziet. Maandag beginnen de lessen weer en begin ik mijn eerste schooldag al goed met een avondles van 19:00 tot 22:00.
24 Augustus 2013 - 23:07
Lenie Voskuilen:
Hè Merel,
Wat een reis is het toch al je een aantal overstappen moet maken. Vervelend van je black-out, maar een aardig einde door in een rolstoel naar de volgende gate gereden te worden.
Gelukkig een happy end en alweer een leuk tipje naar Oregon. Alleen de goed zaken onthouden we uiteindelijk.
Hier is het nog steed lekker aan het zomeren.
Arne heef zijn rijbewijs gehaald dus een feestje in Ede!! Ben zo blij voor hem.
Zit nu naar " Silence off The lams" te kijken. Een filmpje voor jou?
Lieve groet van ons beide.
Lenie.
25 Augustus 2013 - 09:39
Judith:
Ha Merel,
Wat een reis heb je achter de rug. Het is maar goed dat je het van te voren niet weet hoe ongemakkelijk het wordt. Zittend slapen is waardeloos, en met een slaappil wordt het er niet beter op.
Wat een leuke week heb je achter de rug, wel interessant lijkt me al die mensen ontmoeten van verschillende nationaliteiten.
In Portugal was de zee lekker warm, ik heb nog nooit zo veel in zee gelegen, en ook zo lekker wild met grote golven.
Zet um op het laatste jaar, groetjes van ons. Marc en Judith -
25 Augustus 2013 - 13:38
Gerry:
Hoi Merel
Dat was een hele reis,
Maar je bent er weer.
Een fijne tijd daar, en groetjes uit Harderwijk
Gerx -
25 Augustus 2013 - 16:08
Tineke:
Hoi Merel,
Volgende keer toch maar een rechtstreekse vlucht denk ik.
Mooie foto's van je vakantie weekje, jammer dat het water zo koud was.
Je laatste jaartje gaat nu echt beginnen. Veel succes en blijf er van genieten.
Tineke & Joep