Nog maar 1 week!
Door: merelvansteenbergen
Blijf op de hoogte en volg Merel
08 December 2010 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Ondertussen is het hier ontzettend koud geworden. Het is rond de -10 met continu een gure wind. De trainingen zijn dan ook ietsjes minder leuk. Ik kan niet wachten om na elke training mijn warme bedje met mijn elektrische deken in te duiken.
Van het weekend ga ik vooral studeren voor mijn laatste tentamens en volgende week kan ik beginnen met inpakken! Ook organiseerd de school volgende week dinsdag nog een "midnight breakfast" (ontbijten midden in de nacht). Lekker!!!
Dit is mijn laatste bericht vanuit de VS en hopelijk zie ik sommigen van jullie volgende week bij Oma van Steenbergen.
09 December 2010 - 11:30
Lenie:
Hoi Merel,
Zit bij de MCDonalds mijn mail te lezen en kom jou berichtje tegen. Had het al gedeeltelijk gelezen bij Oma omdat je moeder dit aan haar had gegeven.
Heerlijk om af te gaan tellen.
Het was erg leuk dat je er zondagavond op Sinteklaasavond toch bij was met de moderne technologie.
Wat is er veel verandderd in de wereld.
We zijn ape trots op je en kijken uit naar je feestje, lekker thuis!
Geniet van je laatste dagen in de States en we zien je snel.
Liefs van ons beide.
09 December 2010 - 18:40
Soraya:
Lieve Merel,
Nog even volhouden in die kou daar en dan lekker even naar huis, ik zal je lekker warm knuffelen volgende week! hahaha Succes met je laatste opdrachten, projecten en tentamens en ik kan niet wachten om je weer te zien!!
Liefs Sor -
09 December 2010 - 20:49
ANNEKE:
HOI MEISIE
LEUK DAT JE ER VOLGENDE WEEK WEER BENT. GOEDE REIS EN SUCCES MET JE
LAATSTE OPDRACHTEN.
P.S OMA KAN NIET WACHTEN OM JE TE ZIEN.
XA3 EN ANNEKE -
10 December 2010 - 00:32
Eva:
ik ben echt blij dat volgende week bent je weer thuis!!! en ik zie je wel thuis (niet bij oma,hahaha) en ik wil gaag horen nog meer leuke verhalen!!! tot ziens!xxx -
10 December 2010 - 11:44
Judith:
Hoi Merel, het lijkt mij ontzettend leuk als Mr. Strickland dit verhaal zou lezen.
Of zou hij dan nog niet door hebben dat het niet allemaal om hem draait? En dat een (bijna) 19-jarig Nederlands meisje door zijn blaaskakerij heen prikt. HAHAHA
Fijn dat je bijna weer thuis bent.
De sneeuw is hier weg.
Tot volgende week, liefs Judith -
10 December 2010 - 11:51
Eva:
Hoi Miroltje!
Je bent er bijna, je bent er bijna maar nog niet helemaal! Nog maar 1 weekje! :D
Ik ben gisteren naar Aken geweest en heeft heel hard gesneeuwd. En het was koud maar wel heel leuk. Ons sneeuwballen gevecht was het hoogtepunt. Jeeeeej!
Kus;)