Regionals, mooie afsluiter
Door: Merel van Steenbergen
Blijf op de hoogte en volg Merel
17 November 2011 | Verenigde Staten, Portland
Ik had mijn doel en mijn trainers doel waargemaakt door in de top 25 te finished. Helaas was ik het zesde individu en heb ik mijn niet kunnen plaatsen voor Nationals, maar ik was heel dichtbij, dus wie weet een volgende jaar! Als team waren we tiende geworden en dus ook het doel om in de top 10 te eindigen hebben we kunnen waarmaken. Het was een mooie laatste wedstrijd van het seizoen.
Nu kan ik een week lang rust houden en dan rustig aan weer beginnen met trainen. Ik heb geen wedstrijden meer tot na de kerstvakantie. Over de kerstvakantie gesproken, ik zal voor vier volle weken thuis zijn. Ik kom op 17 december in Nederland aan en ga 13 januari weer terug naar Portland. Wel ga ik de eerste week na mijn thuiskomst gelijk weer weg voor een paar dagen, want tja twee volle dagen achter elkaar thuis zijn is natuurlijk ook wel erg lang. Ik ga voor een paar dagen naar Parijs om Manon te bezoeken. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik langzamerhand wat heimwee begin te krijgen en er erg naar uit kijk om van de kerst weer lekker een tijdje thuis, of beter gezegd in Europa te zijn.
De tijd vliegt echt voorbij. De komende weken heb ik het druk met school. Nu is het hier altijd druk met school, maar de komende weken extra druk want de eindexamens komen in zicht. Ook is het volgende week "Thanksgiving" en heb ik weer een paar dagen vrij. Er zijn een aantal meiden die op de campus blijven, dus houden we met een klein groep ons eigen "Thanksgiving dinner." En dan precies drie weken later zit ik in het vliegtuig naar huis!
17 November 2011 - 17:25
Ella:
Knap dat je het cross-seizoen zo goed hebt afgesloten. Fijn dat het niet zo lang meer duurt dat je voor wel vier weken naar huis komt. Liefs, mam -
17 November 2011 - 19:16
Tineke:
Fijn dat jullie het zo goed gedaan hebben als team en volgend jaar beter voor wat je zelf betreft.
Lekker aftellen naar de kerst toe.
Tot in december!
Tineke -
17 November 2011 - 19:52
Judith:
Ik vind dat je het ontzettend goed doet. Ben trots op je!
Fijn dat je binnenkort hier weer bent, want door het tijdverschil lukt het niet met Skype.
Tot over 4 weken. Liefs Judith -
19 November 2011 - 11:36
Soraya:
HI lieve nicht,
wat goed gedaan allemaal weer!!! Eva, Noor en ik hebben gister bij oma afgesproken dat ze een keer sushi komen maken bij ons in de kerstvakantie, kom je ook??
Tot volgende maand,
liefs Sor