Internationaal diner
Door: merelvansteenbergen
Blijf op de hoogte en volg Merel
27 Maart 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Dit weekend had ik nog een weekend rust en dan volgende week gaan de wedstrijden weer beginnen. Volgende week vrijdag reizen we naar Cincinnati in Ohio en daar loop ik de 1500m of de 5000m. Nogal een verschil in afstand, maar we wachten het maar af. Het was dit weekend weer verschrikkelijk koud. Ik denk dat het woord 'verschrikkelijk' wel gepast is, aangezien het lente is en weer -6 a -7 graden. Het moet maar een keertje afgelopen zijn.
Ik zal snel weer iets van mij laten horen, sowieso na de wedstrijd van volgende week.
27 Maart 2011 - 22:10
Lenie:
Hi Merel, het is middernacht hier als ik nog even je berichtje lees.
Hier is het ook maar vier graden en ook lente, dus weinig verchil. Wl een mooie zonnige dag gehad.
Wat leuk om voor zoveel mensen te koken. Ze weten je wel bezig te houden.
Veel succes met de voorbereiding van je wedstrijden. Gaaf hoor al dat reizen voor je wedstrijden.
Een lente groet uit Holland.
28 Maart 2011 - 16:42
Aart En Heleen:
Hoi Merel,
Wat goed 80 panne(n)koeken en 15 appeltaarten,dus Nederlands vaandel hoog gehouden.
Wat een verschil in afstand met die twee komende wedstrijden? Is dat normaal of is dit iets bijzonders.
In ieder geval, heel veel succes met de wedstrijden en als je weer in Boskoop bent dan komen we je pannenkoeken graag proeven.
Groetjes, Aart en Heleen. -
28 Maart 2011 - 21:20
Brenda:
Hoi Merel,
Wat leuk dat ze zo'n avond organiseren. En natuurlijk vallen de Nederlandse pannenkoeken in de smaak.. :-) Zal voor jullie inderdaad een werk geweest zijn in de keuken.. maar gelukkig hebben ze ervan genoten.
Succes met je wedstrijd en hopen dat het 'echte' lente weer snel gaat beginnen!
Liefs, Brenda