5000m in Cincinnati, Ohio
Door: merelvansteenbergen
Blijf op de hoogte en volg Merel
04 April 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Het was fijn dat ik al vroeg klaar was met de wedstrijd en de rest van de dag kon ik lekker uitrusten en rondhangen. We vertrokken pas om 7 uur 's avonds en dit keer was het zelfs 45 graden in de bus. Heerlijk. Rond kwart over 12 's nachts kwamen we (allemaal gaar en met barstende hoofdpijn) terug op de campus. Aankomend weekend hebben we een thuiswedstrijd. Wel lekker dat we een keer geen lange busreis hebben. Waarschijnlijk loop ik de 3000m en misschien ook de 1500m. Hopelijk is de 3000m eerst, zodat ik mij daarop kan concentreren.
Vandaag was er een weeralarm. Gelukkig is het eindelijk weer een keer wat warmer, maar dat gaat wel gepaard met zware onweer en windstoten. Ze raden iedereen aan om binnen te blijven. Ben benieuwd dus. Ik heb nog een training voor de boeg en het zal mij niet verbazen als hij afgelast wordt. Niet zo lang geleden hadden we ook een weeralarm en kwamen er hagelstenen zo groot als pingpong ballen uit de hemel. Ik laat weten hoe extreem het weer was en hoeveel het overleeft hebben.
04 April 2011 - 18:24
Judith:
Goed gedaan meid! Dus coach Smith kon dit keer gewoon zijn panty aanhouden. -
04 April 2011 - 18:58
Lenie:
Hoi Merel, wat een prestatie weer. Ik dacht dat ze in Amerika altijd airco hadden. Hier was het dus arko. = alle ramen kunnen open.
Hier is de lente volop aan de gang.
Arne is aan het studeren voor zijn laatste schoolexamen en dan op naar het examen in mei.
Heeft zich ingeschreven voor een mbo opleiding ICT.
Een zonnige groet van ons. -
05 April 2011 - 19:29
Aart En Annette:
Ha Merel,
Onze complimenten hoor ! hartstikke goed!
Jammer, dat het zo bloedheet is in de bus....
Wij zijn zondag naar de kunstbeurs in Rotterdam geweest, waar ook schilderijen van je pa hingen. Hij wordt steeds beter ( zeggen ze! ). Leuk om te horen vindt je niet?